Projektitoimitustiimin vetäjä

Green Automation Group Oy on vakavarainen vientiyritys, joka suunnittelee ja toimittaa kasvatusautomaatiojärjestelmiä salaattien ja yrttien vesiviljelyyn kasvihuoneympäristössä. Korkean automaatiotason järjestelmät mahdollistavat asiakkaille tasaisen tuotannon 365 päivänä vuodessa – kustannustehokkaasti niin tilan, vedenkäytön kuin henkilöresurssienkin suhteen. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sen juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse suomalaiseen salaatinviljelyosaamiseen ja kasvihuoneautomaatioalan insinööriosaamiseen.

Etsimme nyt logistiikkakeskukseemme Marttilaan Projektitoimitustiimin vetäjää

Vastaat tulevan ja lähtevän tavaravirran (vastaanotto, varastonhallinta, keräily, pakkaus, lähetys) koordinoinnista logistiikkakeskuksessamme. Hoidat asiakasprojektien toimitusten lastaussuunnittelun ja –organisoinnin ja tuotat tarvittaessa vientidokumentit. Vastuullesi kuuluu lisäksi pienimuotoisten kokoonpano- ja pakkaustöiden työnjohto ja valvonta. Ideaalitilanteessa sinulla on näkemystä toimintaympäristösi kehittämisestä – ja halua ja kykyä tarvittaessa toteuttaa näkemyksesi.

Etsimämme henkilö on tarkka, oma-aloitteinen, käytännönläheinen, organisointikykyinen ja työtä pelkäämätön. Vaikka osa työstä hoituukin näyttöpäätteen takana istuen, on tehtävään valittavalla henkilöllä hyvä peruskunto ja kyky ja halu tarttua tarvittaessa myös fyysisiin töihin.  Käytännön kokemus varasto- ja kokoonpanotöistä jossain vaiheessa työuraasi on välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa koulutusta, AMK/Ins
  • Kokemusta töiden organisoinnista
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Aktiivista, työtäpelkäämätöntä asennetta ja hyviä ryhmätyötaitoja

Tarjoamme:

  • Kansainvälisen työympäristön vakavaraisessa korkean teknologian yrityksessä
  • Vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
  • Kilpailukykyiset edut ja palkan

HAE TÄSTÄ! – Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä !

Hakemukset tehtävään CVn kera Monsterin järjestelmään tai sähköpostiosoitteeseen rekry@greenautomation.com 16.6.2019 mennessä.

Lisätietopyynnöt rekry@greenautomation.com tai puhelimitse 24.5. tai 31.5.2019 klo 09.00-11.00 välisenä aikana puhelinnumerosta 010 5044340.