Mekaniikkasuunnittelija/Projekti-insinööri

Green Automation Group Oy on vakavarainen vientiyritys, joka suunnittelee ja toimittaa kasvatusautomaatiojärjestelmiä salaattien ja yrttien vesiviljelyyn kasvihuoneympäristössä. Korkean automaatiotason järjestelmät mahdollistavat asiakkaille tasaisen tuotannon 365 päivänä vuodessa – kustannustehokkaasti niin tilan, vedenkäytön kuin henkilöresurssienkin suhteen. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sen juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse suomalaiseen salaatinviljelyosaamiseen ja kasvihuoneautomaatioalan insinööriosaamiseen.

Etsimme nyt Mekaniikkasuunnittelijaa/Projekti-insinööriä tuotantolaitteiden suunnittelutehtäviin Espooseen tai Marttilaan.

Toimit suunnittelutiimin jäsenenä vastaten aluksi muutostöistä olemassa oleviin suunnitelmiin ja jatkossa sinusta löytyy myös potentiaalia uusien järjestelmien itsenäiseen suunnitteluun. Toimimme moniprojektiympäristössä joten työtehtäväsi vaihtelevat projektivaiheesta ja vastuullasi olevasta kokonaisuudesta riippuen. Tehtäviisi kuuluu mekaniikkasuunnittelun lisäksi hankintatehtäviä ja olet tarvittaessa vahvasti mukana suunnittelemiesi laitteiden kokoonpano-, asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävissä.

Työtehtävän tarkempi sisältö ja vaativuus määräytyvät tehtävään valittavan henkilön kokemuksen mukaan.​

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa DI/Insinööri – tutkintoa (mielellään konetekniikan alalta)
  • Ohutlevyvalmistustekniikoiden tuntemusta ja työkokemusta ohutlevysuunnittelusta (3v+)
  • Erinomaista 3D ohjelmisto-osaamista (miel. Solidworks)
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Aktiivista asennetta, kädentaitoja, hyviä ryhmätyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä

Arvostamme

  • Asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemusta, kokemusta oikeista töistä, alaan liittyviä vapaa-ajan harrasteita

Tarjoamme

  • Kansainvälisen työympäristön vakavaraisessa korkean teknologian yrityksessä
  • Vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
  • Kilpailukykyiset edut ja palkan

Käytännönläheisyys ja aikaansaaminen ovat tärkeitä arvoja yrityksessämme – tarpeen tullen pääset myös työmaalle itse korjaamaan suunnittelemasi laitteet. Jos siis etsit 100 % siistiä toimistotyötä ja ensimmäisestä päivästä lähtien selkeää työnkuvaa, emme ole oikea työpaikka sinulle. Jos sen sijaan olet luontaisesti kätevä käsistäsi, aidosti kiinnostunut tuotantoautomaatiosta ja sen mekaanisesta suunnittelusta ja kaipaat tekemisen meininkiä ja uusia haasteita, kerro lisää itsestäsi!

Hakemukset tehtävään CVn kera “Mekaniikkasuunnittelija etunimi sukunimi” tunnisteella varustettuna sähköpostiosoitteeseen rekry@greenautomation.com.

Haastattelemme henkilöitä jatkuvan haun periaatteella ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy !