Avoin hakemus

Green Automation Export Oy on voimakkaassa kasvussa oleva vientiyritys, joka suunnittelee ja toimittaa kasvatusautomaatiojärjestelmiä salaattien ja yrttien vesiviljelyyn kasvihuoneissa. Korkean automaatiotason järjestelmät mahdollistavat asiakkaille tasaisen tuotannon 365 päivänä vuodessa – kustannustehokkaasti niin tilan, vedenkäytön kuin henkilöresurssienkin käytön osalta. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sen juuret ulottuvat vuosikymmenten taakse suomalaiseen salaatinviljelyosaamiseen ja kasvihuoneautomaation insinööriosaamiseen. Vakavaraisen vientiyrityksen tulevaisuus näyttää hyvältä liikevaihdon ja kannattavuuden osalta vuosiksi eteenpäin. Tavoitteenamme on olla maailmanlaajuinen markkinajohtaja vesiviljelyn automaatioratkaisujen kehittäjänä ja valmistajana ja sinulla tulee olemaan rooli osana kasvutarinaamme.

Haemme jatkuvan haun periaatteella uusia osaajia motivoituneiden ammattilaisten joukkoomme Espooseen tai Marttilaan.

ETSIMME ERITYISESTI:

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA – Automaatiosuunnittelijana toimit koneiden ja laitteiden käyttöönotto-, testaus-, käyttökoulutus- ja asiakastukitehtävissä. Logiikkaohjelmointi on sinulle tuttua, ja sinulta löytyy työkokemusta laitteistojen ja järjestelmien itsenäisistä käyttöönottotehtävistä. Et arastele tarttua työmailla tarvittaessa myös pienimuotoisiin mekaanisiin asennustehtäviin tilanteen niin vaatiessa. Olet projektin käyttöönottovaiheessa viimeinen yrityksemme edustaja paikan päällä ja tunnet ammattiylpeyttä siitä, että lähdet työmaalta pois vasta, kun järjestelmä toimii odotetusti.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA – Mekaniikkasuunnittelijana toimit suunnittelutiimin jäsenenä vastaten muutostöistä olemassaoleviin suunnitelmiin sekä osaamisesi mukaisesti myös uusien järjestelmien itsenäisestä suunnittelusta. Tämä edellyttää kykyä työskennellä tehokkaasti hands-on -asenteella nopeatempoisessa ympäristössämme ja kykyä itsenäiseen tiedon käsittelyyn ja hallintaan. Ohutlevyvalmistustekniikoiden tuntemus, kokemus ohutlevysuunnittelusta ja erinomainen 3D-ohjelmisto-osaaminen (Solidworks) on välttämätön. Tehtäviisi kuuluu mekaniikkasuunnittelun lisäksi hankintojen koordinointia ja olet tarvittaessa käytettävissä myös asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviin.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön voimakkaassa kasvussa olevassa suomalaisomisteisessa korkean teknologian yrityksessä
  • Vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
  • Kilpailukykyiset edut ja palkan
  • Rennon ja työstään innostuneen tiimin

Jos olet asiakaslähtöinen ja käytännönläheinen osaaja, aidosti kiinnostunut kasvihuoneautomaatiosta, nautit kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja kaipaat tekemisen meininkiä, kerro lisää itsestäsi!

Jätä avoin hakemuksesi palkkatoiveen kera rekrytointikumppanimme Azetsin nettisivujen kautta Jätä avoin hakemus . Kerrothan myös millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Jättäessäsi hakemuksen jatkuvaan avoimeen hakuun Azetsilta ollaan sinuun yhteyksissä, kun profiiliasi ja kiinnostustasi vastaavia paikkoja aukeaa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!